lørdag 6. februar 2010

Jeg smugler!


Har begynt å smugle garn inn i huset .... Har kanskje gått litt langt når det første man gjør etter endt handletur er å raskt nappe garnnøstene ut av posene for å klemme dem ned i en allerede overfylt skuff. Sssssh! Vår hemmelighet!!

Ellers går det en del i favorittfargen for tiden...
Eldstejenta var med på shopping/garn/mat... forrige helg. Plutselig fikk hun se denne lekre lilla(!) stekepannen. Den syntes hun jeg burde kjøpe meg.
Og til alt hell var den på salg! 50 kr hos Europris! Se så godt den matcher guacamolen;D
Har løfta taco-opplevelsen til et nytt nivå for meg ihvertfall ;)

Jajaja ... er de små gleder vet dere..

4 kommentarer:

 1. Garn får en aldri nok av, men skuffer derimot ;) Ønsker deg og dine en god helg, og håper dere koste dere med taco. Jeg koste meg i hvert fall ;)

  SvarSlett
 2. He he... Ja det er nok flere av oss som smugler garn inn i huset. Jeg har intrykk av at garn er noe man blir avhengi av, som noen kanskje blir avhengige av tobakk og alkohol etc... Jeg kan i hvertfall ikke gå forbi en garnbutikk uten å kjøpe noe. Men jeg trøster meg med at denne "avhengigheten" i alle fall ikke er skadelig for helsa, hi hi.

  SvarSlett
 3. Smugle garn er vel helt normalt :) Ser du liker lilla, det er min favoritt også. Den dåpskjolen i hardangersøm var nydelig, hva nummer var det på bladet? Holder på med min første duk i hardangersøm, så kanskje dåpskjole blir det neste...

  SvarSlett
 4. He,he...garn smugling ja. Det er vel rette ordet for oss som gjemmer unna garn.

  SvarSlett