mandag 7. september 2009

Nye skjerf


Har i det siste lekt meg litt med strikkemaskina, Vidunderet.
Vi begynner å få litt kjemi nå :D
Disse skjerfene ble til nesten ved ren tilfeldighet her om dagen. Begge er i Merino.
Det var forresten dette garnet jeg fikk av Wigdis, Bestemors kosekrok
Tenkte lenge jeg skulle prøve meg på noe med flettemønster. Har til og med kjøpt meg en sånn hjelpepinne. Men har ikke nok tålmodighet(les tid, kanskje... les fire barn..) til slikt pjukkel for tiden.
Så da ble det Vidunderet som fikk gleden.
Ble fornøyd og har tenkt å ta de med på en eller annen stand før jul.

5 kommentarer:

 1. Heisan, fine skjerf. Flott at garnet kom til nytte. Skjerf er noe av det som er flott å strikke på maskin. Skal bli artig å se hva du strikker mer etterhvert. Hva slags maskin har du? Jeg har en Brother og nå må jeg nok montere den opp igjen. Har aldri hørt om noe som heter flettepinne før. Det hørtes spennende ut.
  Flotte tøfler du har strikket også.
  Ha en fin uke.

  SvarSlett
 2. Kalles de ikke bare hjelpepinne disse korte strikkepinnene med litt bøy på?. LK 150 Mellomstrikk er det jeg har. Kjøpte brukt av ei som hadde kjøpt hos Norsy.

  SvarSlett
 3. Kjempe fine skjerf. Det i hvitt syns jeg var nydelig, kanskje jeg får snike meg til å prøve det når jeg kommer på besøk så kanskje det havner i min koffert i stedet for på stand ;) Ja, du skal selvsagt få betaling :D

  SvarSlett
 4. Så mye fint du har laget. Likte de tynne skjerfene dine. Og sålene. Jeg ahr også savnet slike i gummistøvler. Lager dem skikkelig tykke og bruker puffliner under så er de ganske stødige i støvlene. Takk for koselig hilsen i bloggen min også. :)

  SvarSlett
 5. Så spennende med strikkemaskin da, det har jeg også lysst på...

  SvarSlett