tirsdag 1. september 2009

Vakkert


Er det ikke vakkert?
Jeg henter vann til geitene i denne kulpen. Og etter dager med regn hadde bekken blitt så flott at jeg måtte dele bildet med dere.
Det er den ene årsaken til innlegget.
Den andre er at jeg fikk en bekymrings-sms på morraskvisten idag.
Hanne (Hannes strikkerier) lurte på om jeg hadde forsvunnet helt.Vært litt stille av meg syntes hun nok. Men neida!! Jeg har bare feira bursdag,kjører barn, satt opp strikkemaskina igjen. Og det er litt spennende. Driver å prøver meg fram litt der. Skal si garnbeholdninga mi fikk bein å gå på. Godt at jeg har en liten forsendelse fra Telespinn underveis i posten. Gleder meg!!


I mellomtiden får jeg kose meg med råvarene ;)
Som dere ser er gutter og jenter delt her. Og det fungerer fint med bare et gjerde mellom. Mannen min har bare satt på en ekstra tråd på toppen så det skal se litt verre ut å komme over. For det hender nok at bukkene sender lange blikk over mot dameavdelingen.

Og det er ikke så rart for her går det masse flotte jenter!!

1 kommentar:

  1. Nå ble Hanne fornøyd ja :D Fine geitene dine. Blir helt fasinert hver gang jeg ser bile av dem jeg, og tenk på ulla da. Gleder meg til å se hva du produserer på den berømmelige strikkemaskinen. Jeg holder meg til pinner foreløpig, og kommer vel ærlig talt alltid til gjøre det ;)

    SvarSlett