onsdag 25. november 2009

Tripp trapp tresko. Ho ho!!


Nå kan jula bare komme! For nå er jeg ferdig!
Eller ikke helt, da. MEN ... strikkeoppdraget er utført!
Jentene ble veldig glad for luene. Og alle tre hadde de på seg da vi så " Julenatt i Blåfjell" på kino. Det var stas. Jeg vurderte høydeforskjellen på raden vi satt på opp mot den raden bak oss så jeg mener de skulle se greit også. En halv rad med nisser kan fort virke forstyrrende vettu. Men nå var det tross alt en nissefilm!!

Lillebror er ikke helt fornøyd med lua si da. Det skal nevnes. Hans lue er den lyse. Her i huset går den under navnet Krekling-lua. Og var det noe som ble sagt klart og tydelig så var det at Krekling-farge på lua det var forbeholdt småbrødre!!
Sånn er det med den saken!

5 kommentarer:

 1. Så koselige luene ble. Jeg holder på med bestillingsluen jeg også. Tviler på at det blir strikket så mye i kveld for her skrives det så tastene spruter (NOT, men jeg prøver hardt :P ). "Tante" Hanne ønsker seg et bilde av "blånissene" med blånisseluene på *smisk*. Gjerne på mms, tihi, er ikke sikkert jeg mottar den før noen dager etter at den er sendt da, men pytt sann. Kan tenke meg at luen til prinsen er mer av enn på, men den var utrolig søt da.

  SvarSlett
 2. Jeg sitter også og strikker blånisseluer. To stk i år og to stk i fjor. Tittet ned i bloggen din og så den skjønne hunden din. Den lignet veldig på vår, en springer spaniel. Hvis du titter i min blogg ser du bilde av vår hund:)

  SvarSlett
 3. *nynne* Hei hoooooo må denne dagen bli gooooooo

  SvarSlett
 4. Du verden for en produksjon! Kjempeflotte luer :)

  SvarSlett
 5. Å, så koselig bilde av 4 flotte luer. Blånisseluer er så skjønt!

  SvarSlett