fredag 6. november 2009

Eksklusiv villmarksgenser


Denne vet jeg enkelte har ventet på. Både hjemme og her i Blogglandia.
Den eldste jenta arva denne villmarksgenseren fra et søskenbarn.
Jeg jubla for i vinterhalvåret er en grå slik genser hverdagsuniformen min. Men frøkna syntes den klødde litt vel mye. Jaja det var da fryktelig dumt tenkte jeg.
Men, vent nå litt... Hva om jeg...?
Som tenkt så gjort. Jeg hadde fremdeles endel Angoragarn liggende.
Brukte pinner 2,5 og plukka opp masker på halskragen og inne i vrangbordene på ermene.

Måtte plukke opp annenhver og ta et kast i mellom for å få det til. Men det ble veldig bra resultat! Kanten hvor jeg plukka opp ble pen. Og det samme gjaldt avslutningskanten som jeg sydd fast til slutt.
Var litt tenking som skulle til for å få til kragen ved glidelåsen men jeg kom fram til at det ble bra ved å felle hver fjerde omgang til jeg satt igjen med bare 6 masker og felte av.

Har bare en ting å si til slutt;
Denne klør ikke!!

9 kommentarer:

 1. Så utrolig kreativ løsning på noe som kunne gjort at generen ikke ville blitt brukt. Pent er det også. Ha en riktig god helg.

  SvarSlett
 2. Så smart altså. Ja, denne har jeg ventet lenge på nå ;) Kos deg ultramegamye i kveld så skal jeg sitte hjemme å være sjalu :P

  SvarSlett
 3. Kjempesmart :) Ikke kjekt når det klør.

  Med ønsker om en god helg!

  SvarSlett
 4. Dette var virkelig lurt! Vet ikke om jeg selv hadde orket det, men du er flink som har fått det til. God helg!

  SvarSlett
 5. Både pent og praktisk. Angora må jo være mykt og deilig mot huden. Så lur (og flink!) du er!

  SvarSlett
 6. Det var jammen smart, kjedelig om en så fin genser skulle blitt liggende ubrukt.

  SvarSlett
 7. Så smart du er og det ble jo veldig pent også. Det finnes jo ikke noe verre for barn enn gensere som klør og nå kan den bli brukt også.

  Ha en fin uke.

  SvarSlett
 8. Det er dagen for varme plagg i din blogg også, ser jeg. Ja, det trenger vi nå når novemberkulda kryper innpå - den er ekstra kald før snøen kommer, syns jeg.
  Dette var veldig lurt, og dekorativt. Og ikke minst, pent utført!
  Jeg har selv hatt en slik genser som til slutt ble "oppbrukt", men vurderer å kjøpe meg en ny, for den var deilig. Min var mørkegrå, men rødt var jo veldig fint. Kanskje den må noteres på ønskelista? Fikk litt kjeft fra døtrene i dag fordi jeg plutselig kom snikende med to Green Gate-kopper som jeg kjøpte for en stund siden, og nesten ikke har turt å ta fram...

  SvarSlett
 9. Det her var jo helt genialt!! Jeg har og en slik genser som blir mye brukt, men jeg må stappe buffer og halser inni for å slippe kløing i halsen... Kanskje jeg skal vurdere å herme litt... :o)

  SvarSlett