onsdag 26. august 2009

Var ikke vaskemaskina allikevel ....

I et tidligere innlegg beklaga jeg meg litt over denne vaskemaskina mi som tover så dårlig.. Den gjør jo ikke det.. Utrolig hvor bra den tover egentlig bare man har nok i den og bruker høy nok temperatur...hm.

Må si jeg ble veldig fornøyd med denne lappen. Strikka den på strikkemaskina - som herved kalles Vidunderet.
Og tova den i maskina på 60 grader.
Det er selvføldelig disse sålene jeg driver med da...kremt..
Tror gubben min nevnte det tidlig i prosessen og vet at noen av dere har spurt om de ikke vil krølle seg eller forskyve seg i støvlene.
Joda, selvfølgelig gjør de det!!!!
De blir for glatte til å gå mye på.

AUGH!! De ligger ikke rolig.
Ikke de tykke engang...litt skuffa der altså.. Er vel kanskje en grunn til at kjerringer rundt omkring strikker sokker. For hadde dette vært veldig smart hadde vel flere enn meg strikket såler kanskje...
De er bra nok til å ha i tøfler når man skal sitte foran tv'n eller peisen.

MEN som så ofte har jeg allerede begynt å tenke på noen alternativer da. Vel,herved tar altså Prosjektet Såler en liten bloggpause...mens jeg grubler ut noe lurt.

Hva skal jeg finne på nå da?

5 kommentarer:

 1. Så søt du er. Du og disse sålene. Hva med å prøve å få tak i slike gummiknotter som er under sklisokker? Vet ikke om de finnes, men kan jo være morsomt å undersøke.

  SvarSlett
 2. Ja, har ei bestillingsliste på div effekter hos Panduro klar her.

  SvarSlett
 3. Utfordring til deg i bloggen min ;)

  SvarSlett
 4. Det er jo en god idee dette med sålene og de blir sikkert bra og kommer sikkert til å varme mange føtter. Jeg vet at det finnes noe sånn anti-skli greier som en kan smøre uner ullsokker osv. Jeg har ei venninne som har brukt sånn under ullsokkene til datteren.

  SvarSlett
 5. Så dumt det ikke funka så bra da, det hørtes jo ut som en god idè! Mye flott her på bloggen din! Takk fort titten, hilsen Elin

  SvarSlett