lørdag 10. oktober 2009

Den nakne kvinne


Hva sejer du nu då?
Dette er trolig de mest robuste sokkene jeg har strikka. Men praktiske!!
Av en eller annen grunn kom lave temperaturer og høst litt brått på ...i år også. Og av en eller annen annen grunn er buksene mine både for korte og små:(
Derfor trekker det både her og der. Men jeg har hatt så ekstrem vegring mot fornuftig strikk nå en periode (les; sokker, sokker, trøyer) at det de stakkars små og mannen har av ull oppe og nede er enten kjøpt eller strikka av diverse sviger- beste-olde-mødre. Og jeg! Har heller ikke.
Og oppe i skogen går kjæledyra mine med råvarene på!! Skomakerens unger osv...

Vel, for å gjøre historien enda lengre fikk jeg her en kveld en bekymringsverdig sms fra Hanne om at nå hadde hun fått en hobbyrelatert vegring også.
Men etter en lang og koselig kveldsprat løsna det nok i begge leirer og nu er alt så meget bedre.
Så da jeg neste dag kjente på at jeg frøs litt rundt anklene hadde jeg en ny boblende kreativitet som ga seg utslag i disse herlige sokkene.
Nød lærer naken kvinne å spinne heter det ... eller har jeg akkurat spist fluer?

6 kommentarer:

 1. De sokkene så bare rå herlige ut. Varme er virkelig det viktigste kritterier ved sokker. Det løsnet nok for oss begge når det gjelder hobbyen ja, og når jeg kommer nedover så blir det nok full aktivitet :)

  SvarSlett
 2. Hei, stakk bare innom bloggen din, og fant en ærlig koselig og kreativ blogg. Vil gjerne være følgeren din, jeg

  SvarSlett
 3. Du har nok spist fluer.......

  SvarSlett
 4. Artige og fargerike var de sokkene!

  SvarSlett
 5. Takk for hyggelig kommentar hos meg:-) Kjenner igjen følelsen av at "nødvendig" strikk ikke er like morsomt som mye annet. Jeg skal strikke ullbukser til begge ungene, og av en eller annen grunn kommer de hele tiden nedover på lista. Men nå må jeg snart ta meg selv i nakken og sette igang.. Fine sokker du har laget da, når motivasjonen kom til deg:-) Hjertelig hilsen Hanne.

  SvarSlett
 6. FLotte sokker du har strikket. Det var koselig å få besøk av deg og minsten. Håper du tar turen innom igjen.

  SvarSlett