fredag 2. oktober 2009

Høstnytt


Har laga mønster på denne handleddsvarmeren. Er noe mer dekorativ enn varm. Tenk deg denne i svart eller lilla ... Garnet er selvfølgelig Kid Mohair.
Var ganske rask å lage og ble litt morsomme. De blir veldig elastiske og ser bare ut som en innskrumpa "lærv" på bordet.

Ellers ser jeg med stolthet på at den eldste begynner å få godt håndlag med geitene. Det er artig.
Var slik jeg drev med kalvene hjemme i samme alderen.
Som dere ser er hengivenheten gjensidig. Dette er den mest tamme som brukte å komme inn og titte inn på kjøkkenet i sommer da de gikk hjemme.

Og dette er sokker i 100 prosent Angora. Starta på de i show off stranded-mønsteret men Det gikk aaaaaaaaaaaaaalt for saaaaaaaaaakte for en rastløs sjel som meg. Vanskelig å følge med på tv samtidig også.(Flere enn meg som bare ikke klarer å strikke samtidig som Grey's Anatomy går på skjermen?)
Så de ble da altså til i et godt gammeldags mønster. Gjort en liten ny vri på tåa da. Avslutta ribbestrikk på sidene først. Ble litt penere enn å brått gå over til bare glattstrikk. De er en gave til noen. Hemmelig hemmelig.

5 kommentarer:

 1. Se der er damen som er produktiv. Så flink du er. Rå tøffe du pulsvarmerne, og veldig deg ;) Sokkene så skikkelig gode ut :) mottakeren blir nok kjempe glad :) Veldig morsomt med den største prinsessen og dyrene, kom ikke som et sjokk, hun er veldig lik sin mor på mange punkter den frøkenen :) Ønsker deg og dine ei riktig god helg, jeg skal på jobb i helgen :)

  SvarSlett
 2. Fine pulsvanter. Sokkene hørtes veldig myke og deilige ut.

  SvarSlett
 3. For en koselig blogg du har, og heldig er den som får slike myke labbegaver!Ha en fin kveld.

  SvarSlett
 4. Så mye fint garn på siden din, Angora og Kid mohair - er det fra egne dyr? Smart tips om fellingen på sokkene, den må jeg prøve!

  SvarSlett
 5. Nei, det er ikke garn fra egne dyr. dvs jeg levert angoraull til hun jeg kjøpte garnet av men vet ikke om noe av det ble brukt. Men det blir gøy å strikke med garn fra egne dyr. Tror vel det kan bli om ikke så veldig lenge.

  SvarSlett