fredag 30. oktober 2009

Nisseluer!


Fjorårets julekalender ble en hit i dette huset. Og siden jentene i tillegg fikk kalenderen på DVD til jul har vi hatt jul i Blåfjell hele dette året. Så da jeg spurte dem hvilke luer de ville ha Blånisse-luer eller luer fra " Jul i Svingen" var valget veldig enkelt.
Nr 1: " Blånisselue!!!" ,nr 2: " JA ja ja ja blånisselue", nr3:" Åååå bjånissejue!!"
Nr 1, 2 og 3 : "Og så må lillebror få en" Rett skal være rett.
Ok . Så nå strikker jeg blånisseluer!

8 kommentarer:

 1. Åhhh de er jo så søte, både de små og blånisseluene :) Bra mor tok på seg oppdraget med blånisse antrekk for "tanten" har nok tatt på seg litt i det meste laget når det gjelder julegavefixing i år.

  SvarSlett
 2. Ja, da har du jo litt å holde på med noen dager. Fire blånisseluer på rappen. Men de er kjempesøte!
  God helg!
  Pludrehanneklem

  SvarSlett
 3. Det er kjempesøte ting:-) Vi var på Blånisseland i sommer og da kjøpte jeg med meg oppskriftshefte. Har planer om noen blånisse-effekter til mine smånisser også; vi skal på blåfjell-teater i slutten av november og da tenkte jeg det var viktig å være korrekt antrukket:-) Ha en finfin helg, hjertelig hilsen Hanne.

  SvarSlett
 4. De er jo søte da, disse blånisseluene :)

  SvarSlett
 5. Litt vittig med tre Hanne på rappen. Hannene er virkelig i hobbyvinden. Glemte å si i sted at lillebror må selvfølgelig få en. ÅÅÅHHH som jeg savner lillebror og alle prinsessene, jeg må slutte å komme på besøk det blir da så trist og tomt etterpå.

  SvarSlett
 6. Jeg som heter bare Nils tør ikke skrive her når det skal være sååååå mange hanne'r

  SvarSlett
 7. heia :) du har nå nok å helljpå me te jul du å hørres d ut som :) veit nå korr hænn æ ska lægg innj bestilling vest d bli aktuelt:)

  SvarSlett