lørdag 19. juni 2010

Norge er vakkert!


* Sukk *
Etter å ha vært i hjemlige trakter i en barnedåp til et lite nurk tok vi turen sørover igjen over Dovre. Vi sov i bobilen noen mil sør for Oppdal. Minsten våkna litt tidlig og ga KRAFTIG uttrykk for at han frøs. Og det var ikke rart for da vi titta ut etter morgenkaffen neste dag så vi snø på toppene rundt oss. BRRR!!! Men men vi var tross alt bare kommet til midten av juni. Litt må man tross alt tåle ;D
Ungene gjorde meg oppmerksom på at det var en foss helt i toppen av fjellet vi stod ved siden av. De syntes den var så fin!!
Mens jeg drev og beundret den var jeg så heldig å få høre den siste singelen til
A-ha for første gang på P1. ( Må nevnes her at to av brødrene mine var så snille å sende meg sms-er om at jeg måtte høre på radioen også. Var vel et plaster på såret for den dårlige spøken jeg ble utsatt for 1. april. Vi legger det bak oss!)

Det må jeg si! Det ble litt stort for meg! Vakker norsk natur på øyet, vakker sang på øret og frokostkaffe i koppen. Så fryktelig mye bedre går det ikke an å ha det på en mandag morgen.
Det måtte i såfall være at det vesle badet i bobilen hadde hatt et vanlig vann-klosett. Hmmmmm....
La oss ikke tenke mer på det men nyte dette nydelige fjellet.

2 kommentarer:

  1. Du har så rett så rett, Norge er virkelig nydelig. Det gjelder bare å få øynene opp for det og se det. Det er bra vi har små barn rundt oss som minner oss på det innimellom. Jeg fikk også sms fra din ene bror (slett en linje i mailen jeg sendte nå nettopp :P ). Nydelig sang, og ja jeg ble rørt. Hører faktisk på den i skrivende stund også. *Sukk*

    SvarSlett